Home / DOGAĐANJA / Slatka nedjelja uz slatinske Ličane

Slatka nedjelja uz slatinske Ličane

Danas je u restoranu Stari podrum Udruga Ličana “Vila Velebita” Slatina održala sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojemu se razgovaralo o brojnim aktivnostima, kako onima koji će se održati uskoro, tako i o projektima koji su u planu do kraja godine.

Udruga već ove nedjelje 15. rujna organizira manifestaciju pod imenom „Gastro Lika“, u sklopu koje će slatinski Ličani svojim sugrađanima poslužiti 20 vrhunskih torti koje će za ovu prigodu pripremiti slatinska kraljica kolača Sandra Jadek.

Gastro Lika će se održati na Trgu sv. Josipa od 18 sati, tako da će Slatinčani i njihovi gosti moći uživati u slatkim zalogajima raznovrsnih torti dok iščekuju još jedan nedjeljni koncert u organizaciji Slatinskog informativnog centra. Naime, produženo Slatinsko ljeto donosi u Slatinu novu glazbenu poslasticu uz Stjepana Jeršeka Štefa i Džentlmene.

U nedjelju 22. rujna slatinski Ličani u suradnji s dečkima iz Malonogometnog kluba Slatina organiziraju donacijsku nogometnu utakmicu na kojoj će snage odmjeriti MNK Slatina i MNK Futsal Dinamo Zagreb, a donacije će se prikupljati kako bi se osigurala sredstva za natječajnu dokumentaciju u sklopu projekta izgradnje ”Ličke kuće” u Slatini.

20. listopada Udruga će održati godišnju izbornu skupštinu, no prije toga članovi udruge sudjelovat će na studijskom putovanju „Jesen u Lici“ koje će se održati od 4. do 10. listopada u Gospiću.
(Mihaela Feldi/Foto: Udruga Ličana “Vila Velebita” Slatina )

x

Check Also

PONOS HRVATSKE – Jandroković: ‘Vi zaslužujete poštovanje cijele naše zemlje’

Svakom od njih predsjednik Sabora Gordan Jandroković stisnuo je ruku, upoznao ih, poslušao njihove priče, ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org