DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinskim osnovnoškolcima Grad Slatina osigurao besplatnu prehranu i u drugom polugodištu školske 2021./2022. godine

Temeljem Odluke o financiranju školske prehrane učenicima osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Slatine, gradonačelnik Denis Ostrošić propisao je postupak za ostvarivanje prava na financiranje troškova prehrane učenika osnovnih škola iz sredstava proračuna Grada Slatine za 2022. godinu.

Tako će pravo na financiranje troškova prehrane u školskoj kuhinji moći ostvariti učenici slatinskih osnovnih škola Eugena Kumičića i Josipa Kozarca, a koji imaju prebivalište na slatinskom području.

Pravo na financiranje troškova prehrane nemaju oni učenici kojima se troškovi prehrane u cjelini financiraju iz drugih izvora, a roditelji koji su korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb Slatina, za svoju djecu koja su polaznici spomenutih škola, ne moraju podnositi poseban zahtjev Gradu Slatini.

Grad Slatina će temeljem ove Odluke slatinskim učenicima financirati troškove prehrane u razdoblju od 10. siječnja do kraja školske 2021./2022. godine što će svakako olakšati pritisak na kućni budžet brojnih roditelja slatinskih učenika.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Odluka prehrana učenika 2022. – Drugo polugodište

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button