DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinski Vretenci sudjelovali na 13. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Čakovcu

Danas, 4. svibnja 2024., dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bila je središte 13. Sportskih susreta udruga osoba s intelektualnim teškoćama, organiziranih u suradnji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije.

U ime Udruge Vretenac iz Slatine, članovi Senka Jung, Goran Grahovac i Matej Teglović, u pratnji voditeljice Ane Teodorović i volonterke Danijele Zeman, s ponosom su sudjelovali u natjecanju. Kategorije su bile raznolike – štafetna igra, nošenje loptice u žlici, karike na marike, bacanje loptice u koš, potezanje konopa te štafeta sa kvačicama. Iako se nisu plasirali među prvih troje, svaki sudionik je nagrađen medaljom za sudjelovanje. Ta gesta potvrđuje važnost truda i upornosti, istovremeno oplemenjujući svaki trenutak proveden u sportskom duhu.

– Čestitke svim natjecateljima na njihovim dostignućima! Ovi susreti zasigurno će ostati duboko urezani u sjećanju svih prisutnih, te s nestrpljenjem iščekujemo sljedeće prilike za okupljanje i zajedničko natjecanje, – poručili su slatinski Vretenci.

(mf; Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button