Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinski Vretenci, OŠ E. Kumičića i Zavičajni muzej Slatina pozivaju 20. lipnja na otvorenje izložbe „Pokreni promjenu“

Projekt „Pokreni promjenu – unapređenje socijalnih vještina u inkluzivnom okruženju“ kroz zajedničke radionice stjecanja i razvijanja socijalnih vještina usmjeren je na pokretanje pozitivnih promjena kod djece s teškoćama u razvoju, koji su ujedno i učenici posebnih odjela Osnovne škole Eugena Kumičića, kao i kod učenika redovnih razreda iste škole.

Nositelj projekta je Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina dok su partneri na projektu Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina i Zavičajni muzej Slatina.

Projektom je bilo planirano ukupno 18 radionica razvoja socijalnih vještina, pod vodstvom edukacijskih rehabilitatorica, kroz 10 mjeseci trajanja projekta, odnosno od studenog 2021. godine do kolovoza 2022. godine, a uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U tih 10 mjeseci provođenja aktivnosti projekta održale su se i 3 likovno – kreativne radionice, kroz koje se pratilo povezivanje učenika redovnog razreda i učenika posebnih odjela. Radovi nastali na radionicama bit će objedinjeni, izložbom „Pokreni promjenu“ u Zavičajnom muzeju Slatina, a u samom postavljanju izložbe sudjelovali su učenici sudionici projekta.

Svečano otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak, 20. lipnja s početkom u 10 sati u galerijskom prostoru Zavičajnog muzeja Slatina.
(mf/Izvor: Zavičajni muzej Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button