DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinski volonteri sindikalne inicijative “67 je previše” pozivaju građane da se odazovu inicijativi i daju svoj potpis do 11. svibnja

Sindikalna inicijativa “67 je previše” koja prikuplja potpise za raspisivanje referenduma o izmjenama Zakona o mirovinskom osiguranju, kako bi se spriječilo dizanje dobne granice za odlazak u punu mirovinu na 67 godina, objavila je kako je do ponedjeljka 6. svibnja prikupljeno 247.835 od potrebnih 373.568 potpisa za raspisivanje referenduma.

Kako u mjestima diljem Hrvatske tako se i u Slatini prikupljaju potpisi u samom centru grada svakodnevno od 9 do 13 sati.
Danas 8. i u subotu 11. svibnja volonteri će biti na štandu do 16 sati, a u petak će se potpisi prikupljati osim na lokaciji centra i na slatinskoj tržnici.

Slatinski volonteri uključeni u sindikalnu inicijativu “67 je previše” pozivaju sve građane koji još nisu dali svoj potpis za referendumsko pitanje o promjeni mirovinskog Zakona da dođu do subote 11. svibnja jer svaki je potpis, kako su naglasili, dobrodošao.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button