DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinski umirovljenici zatvorili Covid razdoblje na plesnom podiju

Popuštanju mjera uslijed pandemije koronavirusom najviše su se razveselili članovi Udruge umirovljenika Slatina što im je omogućilo ponovno pokretanje brojnih aktivnosti. Jedna od njima najdražih svakako su plesne večeri koje su svojedobno organizirali barem jednom mjesečno.
Prilika je to da se zaborave mnoge brige koje tište umirovljeničku populaciju, a dođe im i kao odlična tjelovježba jer kada se začuje glazba zaboravi se na bolesti i umor te malo tko ostane sjediti.
Nakon dvije godine stanke, oko 80 slatinskih umirovljenika protekloga je vikenda iz ormara izvuklo svoje plesne cipelice i pohrlilo na zabavu organiziranu u prostoru Centra nevladinih organizacija u Slatini.

– Nadam se da ćemo zaista iza sebe moći ostaviti teško razdoblje pandemije i nastaviti disati punim plućima. Jako su nam nedostajale aktivnosti osobito one koje podrazumijevaju okupljanje većeg broja sudionika poput plesa, izleta i naših putovanja. Cilj udruge je pomoći našim članovima, ne samo u rješavanju određenih problema savjetima i konkretnim aktivnostima, već ih i što više uključiti u zajednicu kako se ne bi osjećali sami i zapostavljeni. Oni većinom jesu sami te im naša zajednička druženja puno znače, a mi ćemo u narednom razdoblju pokušati organizirati što više događanja kako bi nadoknadili propušteno, – rekao je predsjednik Udruge umirovljenika Slatina Vladimir Domić.
(Mihaela Feldi/Foto: Udruga umirovljenika Slatina)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button