DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinski umirovljenici veseli i raspoloženi uplesali u Novu 2024. godinu

Slatinski su umirovljenici Novu 2024. godinu dočekali onako kako najviše vole, na plesnom podiju.

I ove su godine novogodišnju noć proveli u veselom raspoloženju, zajedno s dragim ljudima s kojima i inače dijele svoje dane u „najboljim godinama“.
Ovoga puta okupilo se njih 60-ak među kojima i neki novi članovi koji će tek početi „brusiti“ svoje plesne cipelice, ali i u novoj godini svoje novostečene umirovljeničke dane upotpuniti raznim putovanjima.
Organizacija dočeka Nove godine posljednja je aktivnost Udruge umirovljenika Slatina u kalendarskoj godini, ali i najava novih projekata, različitih putovanja, susreta i zanimljivih aktivnosti koje već planiraju kroz novu godinu.

Prostorije Centra nevladinih udruga u Slatini bile su gotovo tijesne za rasplesane umirovljenike koji svoje „boljke“ liječe upravo plesom, uz puno smijeha i veselja.

Dobro zdravlje zaželio im je slatinski gradonačelnik Ilija Nikolić koji ih je obišao u novogodišnoj noći željevši im čestitati uspješnu, te puno bolju i radošću ispunjenu Novu godinu. 

Sve najbolje u Novoj 2024. godini, prije svega puno zdravlja, sreće i veselja, svim umirovljenicima zaželio je i predsjednik Udruge umirovljenika Slatina Vladimir Domić.

(mf; Foto: Mihaela Feldi, Udruga umirovljenika Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button