DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinski umirovljenici na ljetovanju u Starigradu

Već je svima dobro poznato kako članovi Udruge umirovljenika vole uživati i kvalitetno iskorištavati svoje umirovljeničke dane, pa su tako i ove godine za sve zainteresirane članove organizirali ljetovanje na Jadranskoj obali.

Slatinski umirovljenici su zajedno s Udrugom umirovljenika Hrvatske općine Pitomača od 21. do 28. kolovoza 2022. boravili u Starigradu Paklenici u Hotelu Barba. Prijateljski odnosi između dvije udruge traju već 10-ak godina tijekom kojih su zajedno ljetovali na raznim mjestima diljem naše obale, a suradnja će se zasigurno nastaviti i u narednim godinama.

  • Iznimno smo zadovoljni smještajem u hotelu, plaža nam je bila blizu pa smo mogli na kupanje kad god smo to poželjeli, a i gastronomska ponuda hotela je bila odlična. Zadovoljni smo i suradnjom s našom prijateljskom Udrugom umirovljenika Pitomača s čijim članovima se uvijek lijepo provedemo. Posebno nas je obradovalo što su sa sobom poveli svirače i pjevače, tako da smo mogli uživati i uz pjesmu i ples, – rekao je predsjednik Udruge umirovljenika Slatina Vladimir Domić.

Umirovljenici su za vrijeme svoga boravka u Starigradu organizirali i tri grupna izleta – obišli su Veliku Paklenicu, otišli na jednodnevni obilazak obližnjeg Zadra, te su opuštajućom plovidbom brodom razgledali kanjon rijeke Zrmanje koji je prepun zelenila i vegetacije.

S obzirom na to kako se uvijek lijepo provedu gdje god da pođu na zajednički izlet, nema sumnje kako će slatinski umirovljenici i nagodinu ljetovati na našoj obali, vjerojatno i na istome mjestu.

Sljedeći izlet koji im je u planu je organizirani posjet sajmu VIROEXPO. Karte za ulazak na sajam su za sve članove udruge besplatne, a cijena prijevoza autobusom po osobi iznosi 30,00 kn. Zainteresirani članovi se trebaju najaviti Udruzi ili na br. mobitela predsjednika Domića 098 516 713.

(Tekst: Nikolina Mažar, Foto: UUS)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button