DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinski umirovljenici i dalje vrijedno rade na uređenju svojih prostora

Udruga umirovljenika Slatina koja broji preko 200 članova i bori se za sve umirovljenike sa slatinskog područja kako bi im olakšala i poboljšala kvalitetu života, konstantno radi na obnovi i uređenju svojih prostorija u Kolodvorskoj ulici.

U posljednjih nekoliko godina prostorije Udruge gotovo su u potpunosti preuređene kako bi se lakše i kvalitetnije mogle izvoditi brojne aktivnosti koje slatinski umirovljenici vrijedno provode. Tako je promijenjen dio zastarjele stolarije, ugrađena su nova ulazna vrata, zamijenjena je rasvjeta te su uređene prostorije za vježbanje i dnevni boravak. Također je nabavljena i brojna oprema koja Udruzi pomaže prilikom provedbe raznih aktivnosti.

Tako su uz pomoć donacije Grada Slatine te uz dio vlastitih sredstava obnovili vanjski dio ostave koju Udruga koristi za skladištenje različite opreme kojom se umirovljenici učestalo služe.

Članovi Udruge koji su marljivo radili na uređenju ostave i okoliša su: Antun Lic, Damir Medved, Ivan Grahovac, Nikola Grahovac, Stjepan Krahulec te kao šećer na kraju Ivica Dorinko koji je zaslužan za soboslikarske radove.

U ime Udruge umirovljenika Slatina i svih njezinih članova, predsjednik Vladimir Domić zahvaljuje se Gradu Slatini na donaciji, kao i svim umirovljenicima koji su sudjelovali na ovom uređenju te koji uvijek vrijedno rade kako bi učinili prostore Udruge ugodnim za boravak njezinim članovima.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button