DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinski umirovljenici hodočastili u Mariju Bistricu

O blagdanu Velike Gospe brojni hodočasnici pohode marijanska svetišta, a tom su prigodom slatinski umirovljenici obišli svetište u Mariji Bistrici.

Naime, Udruga umirovljenika Slatina organizirala je za svoje članove hodočašće u Mariju Bistricu gdje su sudjelovali na križnom putu i svečanom misnom slavlju.
Na početku mise posebni pozdravi upućeni su hodočasnicima iz Slatine kojima je ovo hodočašće poslužilo kao svojevrsna duhovna obnova.

– Bilo nam je predivno. Hodočastili smo u ovo Marijansko svetište kako bi obnovili svoju duhovnu energiju, napunili srca ljubavlju i pomolili se za svoje i zdravlje svojih obitelji i dragih nam ljudi, – rekao je predsjednik Udruge umirovljenika Slatina Vladimir Domić koji je tom prigodom predvodio 35 članova svoje udruge koji su također izrazili zadovoljstvo ovim izletom.

– Na ovom hodočašću bili smo kao jedna velika obitelj. Uvijek smo tu jedni za druge i želja nam je uskoro organizirati ponovno neki izlet kako bi se još više međusobno zbližili, – poručili su slatinski umirovljenici.
(Mihaela Feldi/Foto: Udruga umirovljenika Slatina)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button