DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Slatinski učitelji na sindikalnim sportskim igrama

Učitelji sa slatinskog područja sudjelovali su na 2. sindikalnim sportskim susretima Sindikata hrvatskih učitelja, koji su održani u Rovinju od 15. do 18. rujna.

Slatinski su učitelji nastupili u nekoliko disciplina, odnosno u malom nogometu, muškoj i ženskoj odbojci te potezanju konopa.
Među izrazito jakom konkurencijom malonogometaši nisu uspjeli obraniti zlato s posljednjih susreta, ali su se kući vratili zadovoljni s osvojenom broncom.
Za ekipu su nastupali: Danijel Kolomaz, Danijel Jurlina, Hrvoje Kraljik, Mario Hrženjak, Velimir Tresk, Josip Gusić, Tomislav Bišćan i Zvonimir Čerepinko.

Odbojkaši su u napetoj završnici pak osvojili srebro, a nastupali su Danijel Jurlina, Hrvoje Kraljik, Mario Hrženjak, Velimir Tresk i Zvonimir Čerepinko.

Odbojkašice su broncu s prošlih igara zamijenile srebrom, a Virovitičko-podravsku županiju predstavljale su Dora Jajić, Sabrina Klement, Anja Majdenić, Sanela Tot, Andrea Granjaš i Hana Tepeš. Kapetanica ekipe Dora Jajić osvojila je još jedno srebro u najtežoj disciplini igara, potezanju konopa.

Povjerenica SHU-a za Virovitičko-podravsku županiju Martina Tepeš, ujedno i izbornica i organizatorica igara za učitelje sa slatinskog područja, izrazila je zadovoljstvo i ponos nastupom i osvojenim medaljama slatinskih učitelja.

Učitelji Virovitičko-podravske županije ove su godine nastupali za Područni ured Varaždin, koji je u ukupnom poretku zauzeo treće mjesto, iza Osijeka i Zagreba.

U okviru Sindikalno sportskih susreta održana je i sindikalna škola, na kojoj je pravnica Dajana Krnek održala predavanje o utjecaju Kaznenog zakona na zapošljavanje i radni odnos u školama, dok je predsjednica SHU-a Sanja Šprem upoznala članove Sindikata s aktualnostima i aktivnostima Sindikata.
(mf/Izvor: Povjerenica SHU-a za VPŽ Martina Tepeš)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button