DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

“Slatinski petak” – od sada u nakladi od 5.000 primjeraka besplatno u vašem poštanskom sandučiću

Podsjetimo, u rujnu prošle godine izašao je prvi „novi“ broj Slatinskog petka u formatu mjesečnika. Od tada smo izdali nekoliko brojeva, a danas je iz tiska izašao 182. broj.

Ovaj puta spomenimo i neke „novosti“. Od ovog broja Slatinski petak tiska se u nakladi od 5.000 primjeraka. Ne brinite, i dalje je potpuno besplatan, a ovaj puta i znatno dostupniji budući da ćete svoj primjerak dobiti u poštanski sandučić.

Novi pristup pojasnio je direktor Slatinskog informativnog centra d.o.o. – Robert Turkalj:

– U našim nastojanjima da što je moguće ažurnije i kvalitetnije informiramo građane Grada Slatine o aktualnostima kojih su i oni sami integralni dio, uz naš „primarni“ kanal putem radio valova, osuvremenili smo prije nekoliko godina i naš Internet portal i od tada vam na vizualno atraktivniji način prezentiramo vijesti. Ponovnim tiskanjem Slatinskog petka uz podršku Gradske uprave Grada Slatine obuhvatili smo sve kategorije korisnika kojima kao javni servis i služimo. Povećanjem naklade na 5.000 primjeraka osigurali smo da gotovo svako domaćinstvo besplatno dobije svoj primjerak Slatinskog petka. I dalje smo tu zbog Vas i za Vas, jer „Za nas, Vi ste glavna vijest“ …

Izdavač je kao i do sada Slatinski informativni centar, a zanimljivosti i fotografije Vas i Vama dragih kreirat će novinari Radio Slatine.

Uskršnji broj je uskoro na vašem stolu, a ako imate temu koja bi nas mogla zanimati za iduće izdanje, ili se želite oglašavati u njemu, javite nam se putem maila slatinski.petak@radioslatina.hr (mk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button