NASLOVNICAUDRUGE

Slatinski ogranak UDVDR-a održao akciju uređenja spomen obilježja hrvatskih branitelja

Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina predvođeni predsjednikom iste Ivanom Selenićem održali su danas svoju tradicionalnu akciju uređenja spomen obilježja hrvatskih branitelja poginulih u brdskom dijelu Slatine i susjednih općina.

Uređenje spomen obilježja jedna je od redovitih aktivnosti ove braniteljske udruge čiji je glavni cilj uz promicanje istine o Domovinskom ratu, čuvanje uspomena na bivše suborce koji su u obrani domovine dali ono najvrijednije, svoje živote.

– Naša je udruga ove godine prva započela s radovima na održavanju mjesta pogibije naših hrvatskih branitelja, a s košnjom trave i uređenjem spomen obilježja nastavit ćemo i u narednom razdoblju kroz još nekoliko radnih akcija, – rekao je predsjednik slatinskog Ogranka UDVDR-a Ivan Selenić koji je tom prigodom istaknuo kako je to ujedno prigoda još jednom paljenjem svijeća odati počast njihovim suborcima.  
(Mihaela Feldi/Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot