DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinski Odred izviđača Lisice dodijelio nagrade i priznanja

Slatinski Odred izviđača Lisice u prostoru zgrade Centra nevladinih udruga u Slatini, 16. je siječnja ove godine zbog epidemioloških mjera upriličio malu svečanost, ali na kojoj su zaslužnima dodijeljene nagrade i priznanja udruge.

Za izniman rad i trud najbolji su izviđači nagrađeni opremom za svoje buduće pothvate, a to su: Lorena Bujdo, Anja Kosijer, Marko Beneš i Ivan Bujdo.

Zahvalnice za iznimnu pomoć u radu i organizaciji dodijeljene su organizacijama i pojedincima koji konstantno pomažu OI Lisice u njihovim aktivnostima, a ove godine su dodijeljene Turističkoj zajednici Grada Slatine, Gradskom društvu Crvenog križa Slatina, obitelji Šantak i Josipu Ambrušu.

Po prvi puta u povijesti udruge dodijeljeno je i počasno članstvo, koje je s ponosom prihvatio dugogodišnji suradnik i nekadašnji voditelj Lisica, Josip Ambruš, koji nesebično poklanja svoje vrijeme i znanje svim članovima odreda, a bez čijeg bi rada bilo upitno postojanje udruge u ovakvom obliku, i definitivno ne bi imala bogatu povijest kakvu ima iza sebe.

– Josip Ambruš je uvijek bio Lisica i ostat će Lisica, a nadam se da će nam nastaviti pomagati u radu s djecom što mu izvanredno ide, – rekao je predsjednik udruge i voditelj Denis Cukor u kratkom osvrtu na Josipov rad u odredu, dodijelivši mu njegovu prvu izviđačku maramu.

– Željeli bi još jednom zahvaliti na podršci i Virovitičko-podravskoj županiji, Gradu Slatini, Gradu Virovitici, Gradu Orahovici, Općini Čačinci i Općini Feričanci, te drugim udrugama i organizacijama koje su pomogle u ostvarivanju aktivnosti Odreda izviđača Lisice, – dodao je predsjednik udruge Denis Cukor.
(mf/Izvor: OI Lisice Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button