DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinski nogometaši započeli s pripremama za novu sezonu

Međužupanijski četvrtoligaš, Nogometni klub Slatina je ovoga tjedna započeo s pripremama za nogometnu sezonu 2022./2023. 
 
Treneru Petroviću se na prozivku odazvalo 16 od 20 igrača, a njih četvero je svoj izostanak opravdalo.
 
– Danas smo napravili prozivku i odradili prvi trening. Neki igrači su napustili klub, a neki su došli, većinom mladi igrači koji se tek trebaju uklopiti u sustav treninga i onoga što planiramo provesti u igri. Kroz treninge ćemo raditi na kondiciji, ali i uvježbavati neke stare i neke nove akcije u koje se pridošli igrači trebaju uklopiti. Tijekom priprema ćemo odigrati i nekoliko utakmica, a prvi nam je na rasporedu turnir u Rezovcu, i to već sljedeći vikend. Gledajući sveukupnu sliku naše liga, klubove koji se u njoj natječu, prvenstveni nam je cilj biti u gornjem dijelu tablice, no vidjet ćemo kako će se sve odvijati… Što se tiče još nekih dolazaka igrača, radimo na njima, vidjet ćemo hoće li nam se još tko priključiti, – rekao je trener Dario Petrović. 
 
Osim turnira u Rezovcu, igrače Slatine očekuju pripremne utakmice protiv Mikleuša (31. srpnja), zatim protiv Mladosti iz Ždralova (6. kolovoza), pa protiv Vardarca iz Osječko-baranjske županije (13. kolovoza), a za kraj protiv FEŠK-a iz Feričanaca. 
 
– Te su utakmice već dogovorene, ali planiramo odigrati još neke, a to ćemo vidjeti u “hodu”, ovisno o brojčanom stanju našeg igračkog kadra, – zaključio je Petrović. 
 
Iz Uprave kluba su nam potvrdili da razgovaraju s još nekim igračima, ali nisu nam konkretno mogli reći s kojima.
 
(nm/Tekst i foto: D. Fišli)
 
 
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button