DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

Slatinski Moto Mrazovi poklonima razveselili najmlađe

Vesela ekipa Moto Mrazova i ove je godine razveselila Slatinčane u centru grada. Već dugi niz godina članovi slatinskog Moto kluba “Speed” u ovo blagdansko vrijeme oblače svoje crvene kostime i šire veselje kuda god prođu. Mališane koje na svome putu sretnu darivaju slatkišima.

Tako je bilo i ove godine kada su slatinski Moto Mrazovi u okićenom središnjem gradskom parku u sklopu manifestacije Advent u Slatini odlučili razveseliti najmlađe Slatinčane.

Nakon što su prodefilirali gradom, zaustavili su se u parku ispred zgrade Gradske uprave gdje su se svi zainteresirani imali priliku fotografirati nakon čega je uslijedila podjela prigodnih poklona.

Moto Mrazovi su ove godine podijelili ukupno 500 poklona koje su članovi MK “Speed” zajedno s Vinarijom Stari Podrum kupili i spakirali, dok su za promociju ove akcije su bili zaduženi Turistička zajednica Grada Slatine i Slatinski informativni centar.

Poklona je bilo dovoljno za sve mališane koji su nakon fotografiranja sa svojim roditeljima nastavili zabavu u božićnom parku uz koncert Nike Turković te uz pokoju slasticu s adventskih štandova.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button