Home / DOGAĐANJA / Slatinski Ličani posjetili gradonačelnika

Slatinski Ličani posjetili gradonačelnika

Danas je gradonačelnik Denis Ostrošić u prostorima gradske uprave ugostio predstavnike slatinske Udruge Ličana Vila Velebita. Tako su ovom radnom sastanku prisustvovali predsjednik udruge Željko Šnjarić, dopredsjednik Martin Rukavina, predsjednik nadzornog odbora Vlado Župan i tajnik Robert Turkalj. Brojno izaslanstvo Vile Velebita iznijelo je gradonačelniku Ostrošiću  i pročelniku Marinu Kokoriću plan aktivnosti udruge za ovu godinu.
U prvom planu je bio dogovor oko obilježavanja desete godine postojanja i rada udruge koja pada upravo ove godine. Ponovno je bilo riječi i o izgradnji Ličke kuće u Slatini, zatim o organizaciji koncerta povodom spomenute 10-e godišnjice udruge, tradicionalnoj ličkoj zabavi i gastro Lici koju slatinski Ličani organiziraju povodom Dana grada.

Udruga ima u svojim planovima i nastup na glazbeno scenskom spektaklu Hrvatske radiotelevizije Lijepom našom, a koji bi se prema najavama, trebao održati u našem gradu u mjesecu ožujku. Potkraj ovog prijateljskog susreta gradonačelnik je u kraćem obraćanju gostima pohvalio rad udruge te obećao u skladu s mogućnostima i daljnju punu podršku njihovom radu i aktivnostima.
Gosti su se nakon toga zahvalili gradonačelniku na podršci te mu pri tom i uručili prigodne poklone, a između kojih i ličku kapu i kalendar s motivom buduće slatinske Ličke kuće.
(dj/Foto: Robert Turkalj)

 

x

Check Also

Zbog nesavjesnog ponašanja pojedinih građana gradska Komunalna služba uputila apel građanima

U posljednjih nekoliko dana na zelenoj površini parka u Ulici Ljudevita Jonkea u Slatini od ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org