Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Slatinski Krikovci lutkarskom predstavom 15. rujna žele ukazati na globalni problem zbrinjavanja otpada

Slatinski Krikovci lutkarskom predstavom 15. rujna žele ukazati na globalni problem zbrinjavanja otpada

Udruga mladih Krik Slatina ovoga vikenda organizira edukativnu radionicu u sklopu projekta „Mladi za održivu zajednicu“.
Na radionici koju će voditi magistre lutkarstva, Mirna Ostrošić i Sara Ipša, sudjelovat će učenici Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina, a tom će prigodom izrađivati lutke od otpada.

Lutke izrađene na trodnevnoj radionici bit će predstavljene javnosti u lutkarskoj predstavi koja će se održati u nedjelju 15. rujna s početkom u 11.00 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina.

Prema riječima voditelja projekta Mateja Peretina, lutkarska predstava namijenjena je svim uzrastima, a njome se želi ukazati na globalni problem zbrinjavanja otpada, što je dio programa Udruge mladih Krik u sklopu projekta „Mladi za održivu zajednicu“.
Projekt je financiran iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje u sklopu Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Osnaživanje doprinosa organizacija civilnog društva obrazovanju za održivi razvoj za unapređenje ekonomske i socijalne kohezije“, te je sufinanciran od Grada Slatine.
(Mihaela Feldi/Foto: Ilustracija)

 

x

Check Also

Mladi hrvači i hrvačice Hrvačkog kluba Slatina zlatni i srebrni u Sarajevu

U nedjelju 15. rujna mladi hrvači i hrvačice Hrvačkog kluba Slatina nastupili su na memorijalnom ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org