DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinski izviđači pozivaju večeras na pečene kobasice na Javorici

Slatinski izviđački odred Lisice danas je započeo s održavanjem svoga pokaznog logora na jezeru Javorica (kod nadstrešnice Hrvatskih šuma).

„Prvi dan je prošao sasvim u redu, bilo je posjetitelja ali voljeli bismo kada bi ih došlo više. Prva sljedeća prilika za posjet našem pokaznom logoru je već večeras iza 19 sati. Pozivamo sve da nam se pridruže u pečenju kobasica na štapu uz logorsku vatru i naravno jedenju“, rekao je danas poslijepodne Denis Cukor, voditelj slatinskih izviđača.

U poslijepodnevnim satima izviđače je posjetio gradonačelnik Denis Ostrošić. Voditelj Cukor uz ostatak voditeljskog tima u sastavu Igor Kardoš i Boris Presečan ga je pri tome upoznao s provedenim i planiranim aktivnostima pokaznog logora. Gradonačelnik je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo nadstrešicom koja je nakon obnove novim gredama i daskama sigurna za korištenje a koja je ovih dana našim izviđačima kuhinja.

Denis Cukor gradonačelnika Ostrošića je izvijestio o novim uniformama u kojima ćemo uskoro moći vidjeti izviđače, a T-shirt majice s novom maskotom su već i ovom prigodom imali na sebi.   

“Pozivamo Vas sve da dođete i vidite kako izgleda i funkcionira jedan izviđački odred dok je na logorovanju u šumi, još večeras od 19 sati, uz logorsku vatru i pečene kobasice, pa nadalje  i sutra od 9 do 13 i ponovno poslijepodne od 15 do 17 sati, na jezeru Javorica (kod nadstrešnice Hrvatskih šuma).

Pozivamo sve koji nas žele posjetiti da to učine, bilo bi nam jako drago.

Raspored događanja pogledajte odmah ispod teksta.

Izviđački pozdrav!

Izviđački odred Lisice” stoji u njihovom pozivu.

(Tekst: Tea Kiš Slačanac/Foto: Tea Kiš Slačanac, IO Lisice)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button