DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGEŽUPANIJA

Slatinski i pitomački obrtnici predstavljali Virovitičko-podravsku županiju na 13. obrtničkim sportskim igrama

Od 07. do 10. listopada ove godine u Malom Lošinju su održane 13. obrtničke sportske igre na kojima je prisustvovalo oko 500 obrtnica i obrtnika.

Domaćin 13. obrtničkih sportskih igara bila je Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, a igre je svečano otvorila gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.

Na Sportskim su igrama sudjelovali i obrtnici Virovitičko-podravske županije koje su predstavljala tri člana Udruženja obrtnika Pitomača i deset članova Udruženja obrtnika Slatina čija je tajnica Snježana Graovac bila vođa puta.

Sudionici su se natjecali u raznim sportskim disciplinama, a predstavnici Virovitičko-podravske županije pokazali su svoje sportske vještine u njih četiri.

Tako su u kuglanju ekipu sačinjavali: Ivo Bilić, Matija Gregurek, Bruno Fabijanac, Goran Ivezić i Krešimir Suton.

U potezanju konopa natjecali su se: Ivo Bilić, Bruno Fabijanac, Darko Lukačević, Slavko Nemet, Krešimir Suton, Branka Nemet i Jasminka Čučković.

U pikadu su se okušali: Matija Gregurek, Katarina Fabijanac i Snježana Graovac, dok su odbojku na pijesku odigrali Darko Lukačević, Blaženka Bilić i Katarina Fabijanac.

Iako se kući nisu vratili s medaljama, pokazali su veliki sportski duh te razmijenili iskustva tijekom druženja ovoga vikenda s kolegama iz cijele Hrvatske.
(Mihaela Feldi/Foto: Udruženje obrtnika Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button