NASLOVNICAPOLITIKA

Slatinski HDZ počeo s prikupljanjem potpisa potpore svom kandidatu za gradonačelnika Slatine Igoru Fazekašu

Članovi slatinskog HDZ-a danas (subota) su počeli s prikupljanjem potpisa potpore kandidatu stranke za mjesto gradonačelnika Slatine Igoru Fazekašu na predstojećim lokalnim (regionalnim) izborima. Također, na štandu u centru Slatine prikupljani su potpisi potpore kandidatu HDZ-a za župana Virovitičko-podravske županije Igoru Androviću.

Potporu kandidatu HDZ-a za mjesto gradonačelnika Slatine došli su dati i aktualni župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, državna tajnica u Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Sanja Bošnjak, ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić, te saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić.

– Danas smo počeli s prikupljanjem potpisa potpore za mene kao kandidata za budućeg gradonačelnika Slatine i za mog zamjenika dr. Miroslava Venusa, te potpisa potpore kandidaturi za župana Igoru Androviću i za njegovom zamjeniku Mariju Klementu. Zahvaljujem se svima koji su nam došli dati potporu. Odaziv je stvarno jako dobar i uvjeren sam da je to uvod u jednu veliku pobjedu koja nas čeka na izborima 16. svibnja – rekao je predsjednik GO HDZ-a Slatina i kandidat za mjesto slatinskog gradonačelnika Igor Fazekaš.

Potpise će članovi slatinskog HDZ-a prikupljati vikendom, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama suzbijanja širenja zaraze koronavirusom.
(df/Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button