DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinski gradonačelnik obišao Salon namještaja Prima na novoj lokaciji u Slatini

Slatinčanima dobro poznati salon namještaja Prima od nedavno je preselio na novu lokaciju, te se od 24. ožujka nalazi u Industrijskoj ulici 3a u Slatini.

Tim povodom pozivu se odazvao i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić te je među brojnim posjetiteljima i zainteresiranim kupcima obišao novouređeni Salon namještaja Prima. Tom je prigodom izrazio zadovoljstvo bogato opremljenim salonom koji na 1200 m2 izložbenog prostora Slatinčanima nudi sve što im treba za opremanje njihovih domova.

Dobrodošlicu su mu zaželjeli voditeljica slatinskog Salona namještaja Prima Ružica Podboj i regionalni voditelj Goran Dubaić koji su ga proveli novim prostorom kako bi se uvjerio u ponudu moderno dizajniranog namještaja ali i brojnih dekorativnih detalja koji svaku kuću ili stan mogu pretvoriti u topli dom.

Slatinski salon Prima trenutačno zapošljava tri djelatnika koji su kupcima na raspolaganju radnim danima od 8 do 20, a subotom od 8 do 13 sati, te će ih oduševiti svojim savjetima, a klasično ili moderno uređenje interijera učiniti izuzetno lakim.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button