DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinski MNK Slatina Error 404 ponovno osvojio županijski Coca cola cup

Mlada slatinska malonogometna momčad  MNK Slatina Error 404 drugu godinu za redom osvojila je županijski Coca cola Kup u konkurenciji juniora te tako ponovno izborila plasman na državnu završnicu istog natjecanja koja će se igrati u Splitu u sklopu Plazma Sportskih igara mladih.

Županijsko finale ovog turnira igralo se u subotu 19.lipnja u Virovitici na terenima Sportsko rekreacijskog centra Tvin. Momčad za koju odreda igraju članovi mlade juniorske selekcije MNK Slatina ove se godine pojačala s dva igrača iz Nove Gradiške Dorianom Trčićem i Jakovom Medvedovićem, inače dečkima s kojima su se susretali u prvenstvu druge futsal lige. Ta moćna selekcija koju je s klupe vodio Damir Bogati prvo je u skupini zabilježila visoku pobjedu 6:0 kontra ekipe Prosječni i jedan neriješen ogled protiv ekipe imena Svileni. U polufinalu Error je golovima braće Bogati, Trčića, Medvedovića i Šuntića  torpedirao Vjeverice s ogromnih 5:0, da bi u finalnoj utakmici isto poprilično lako svladao i ekipu Inamorana s 2:0. Strijelci u toj utakmici kojom su mladi Slatinčani postali pobjednici županijskog Coca cola Cup-a bili su Dorian Bogati i Ivan Stjepić.

U Splitu će tako od 21.do 24.srpnja boje županije braniti slatinska momčad u sastavu Ivica Tropšek, Ivica Lukac, Dorian Bogati, Ivan Stjepić, Marko Šuntić, Dominik Kizivat, Dominik Bogati, Dorian Trčić i Jakov Medvedović.

dj

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button