DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Slatinski DV Zeko u konkurenciji 56 vrtića u utrci za titulu najljepšeg

Projekt „Izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj“ izazvao je veliki interes gradova i samih vrtića pa se u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo 56 vrtića iz 42 grada s područja čitave Hrvatske među kojima je i Dječji vrtić Zeko iz Slatine.

Izbor se provodi na Facebook stranici na kojoj su, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasovanje će trajati do ponedjeljka, 16. prosinca u podne, kada će biti prebrojani lajkovi i objavljeni pobjednici.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa se ovim putem pozivaju svi gradovi, vrtići i svi oni koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže.
Glasajte za Dječji vrtić Zeko u Slatini!

„Ovim izborom želimo na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane. Zato nas izuzetno veseli da smo već u prvom izboru probudili ovako veliki interes i pozitivne reakcije, te s velikim uzbuđenjem očekujemo samo glasovanje i izbor. Svim vrtićima želimo puno lajkova, neka pobjede najljepši!“, poručili su s portala Gradonačelnik.hr.
(Mihaela Feldi/Izvor: Gradonačelnik.hr)


Foto: Dječji vrtić Zeko Slatina


Foto: Kolaž svih vrtića

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button