DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinski divlji noćni svijet pod nogama divljeligaša

Kako je to trčati slatinskim gorjem i vinogradima pod okriljem mraka večeras je saznalo čak 34 sudionika 4. kola Divlje trail lige trčanja Slatina.

Za ovo posljednje kolo lige, što se tiče Slatine kao domaćina,  Boris i Danilo pripremili su pravi atraktivni specijalitet – noćno druženje. Iako se prema nekim najavama ponovno očekivao dobar odaziv, brojka od spomenuta 34 trkača  koji su čeonim lampama krenuli u obilazak slatinskog neurbanog noćnog života iznenadila je sve. Pozitivno, naravno. Nije smetala ni kišica što je već kod slatinske Sekvoje i mjesta okupljanja i starta dočekala brojne rekreativce željne dobrog druženja, a ovog puta i prave avanturiste s obzirom na izazov trčanja slatinskom prirodom obasjanom tek tankim snopićem svijetla.  Iako je svako prijašnje druženje donijelo pregršt zanimljivih priča, nekako uopće ne sumnjamo da će ipak ovo noćno posebno ostati u sjećanju svima onima koji su s osmijehom na licu položili ispit zvan trčanje u mraku slatinskim gorjem.

Do kraja ove lijepe prijateljsko rekreativne sage ostalo je još jedno kolo, a to će se održati u Virovitici.

 

Damir Jukić

 

Više o ovoj ligi možete pronaći i na portalu https://planinarimo.info/ kao i na službenoj facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/profile.php?id=61553138471892&paipv=0&eav=AfZ7pNBIJvt_SxGRsnzeJQ0llRNGVvWaiFgjDjRs3XcglmZdCQn5W8uy9ybk_0i1Ki0&_rdr

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button