DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinske rukometaše na treningu obišao gradonačelnik Denis Ostrošić te im uputio čestitku povodom fantastične sezone u natjecanju hrvatskog rukometnog Kupa

Čestitku Rukometnom klubu Slatina, upravi, članovima, a prvenstveno trenerima i igračima povodom fantastične sezone u natjecanju hrvatskog rukometnog Kupa, uputio je slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić.

Dragi moji i naši rukometaši!

Svojom posljednjom utakmicom još ste jednom razgalili naša srca, podarili nam onaj mali, a tako veliki trenutak sreće izazvane ponosom što smo i uvijek ćemo biti pravi iskonski Slatinčani. Način na koji ste branili boje svog kluba, svoje i naše Slatine, protiv, u ovom trenutku za gotovo sve hrvatske klubove nedodirljivog protivnika, oduševio je vjerujem sve one koji žive za ovaj grad, pa tako i mene osobno koji sam i sam kao bivši rukometaš uvidio koliko je potrebno treninga, žrtve i odricanja da bi se uspjelo u tom sportu. A vi ste u tome definitivno uspjeli. Ova utakmica, i uopće cijela ova neopisiva epizoda u natjecanju hrvatskog rukometnog Kupa ostat će duboko urezana u našu slatinsku itekako svijetlu sportsku prošlost, a s obzirom na vaš nebrojeno puta dokazani potencijal ne sumnjam da će te nas još bezbroj puta razveseljavati svojim budućim prezentacijama i pobjedama.

Za vaše enormno zalaganje, pošten nastup prema klubu i voljenom dresu, još jednom primite velike čestitke i još veće hvala u ime svih onih koji vole i žive naš slatinski sport.

Vaš gradonačelnik Denis Ostrošić

Uz čestitku na izvanrednom uspjehu gradonačelnik Ostrošić slatinskim se rukometašima kao i svima onima koji su participirali njihovom sportskom razvoju i rastu do ove izvrsnosti također zahvalio što uz ostale slatinske sportaše Slatinu čine gradom predivne mladosti i vrhunskog sporta.

– Rukomet u Slatini ima dugu povijest i kroz klub su prošle brojni mladi sportaši, a nerijetko su generacijama tradiciju nastavljali članovi mnogih slatinskih obitelji kao što su obitelj Prebeg, zatim Kolarić, Hmelik, Ostrošić, Venus, Mataija…, a danas ste ovdje vi i s ponosom mogu reći da ste upravo vi budućnost ovoga kluba. Tim više šte ste se dokazali unatoč problemima s dvoranom, što ste trenirali u nemogućim uvjetima i ono što nedostaje našem gradu je dvorana za treninge. Na tom tragu sljedeći saziv Gradskog vijeća, trebao bi donijeti odluku kojom će Grad Slatina imati pravo građenja sportske dvorane za trening. Ideju i lokaciju imamo te se nadam da će i Županija i svi vijećnici podržati ovaj projekt. Ukoliko u tome uspijemo to će uz stipendije i ostale potpore Grada biti još jedan motiv više da nakon fakulteta svoje mjesto pronađete ovdje, u svojoj Slatini, a Grad će napraviti sve da omogući jedan kvalitetan život dostojan prije svega mladih a onda i vaših obitelji, – rekao je gradonačelnik Ostrošić istaknuvši daljnju suradnju i potporu Grada Slatine Rukometnom klubu Slatina, a potom se okušao u penalima s vratarom Slatine Lovrom Frajhautom koji je odnio pobjedu rezultatom 3:2.  
(dj, mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button