NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Slatinske maškare provele veselo prijepodne

Tako je zanimljivo i zabavno, barem na kratko biti netko drugi, neki moćan lik iz crtića ili filma. Ne misle tako samo djeca, već i mi odrasli.

Pod spomenutim motom, Slatinski Vatrogasni dom, danas je pod svoje okrilje, primio veliki broj namaskiranih malaca, ali i njihovih roditelja, od kojih poneki također nisu mogli odoljeti maskiranju. Sve je bilo spremno da započnu još jedne slatinske maškare.

Organizatori ovoga događaja bili su DND Naša djeca Slatina i TZ Grada Slatine.

Tako je slatinske maškare, ispred organizatora, pozdravila predsjednica DND-a Slatina Snježana Pačarić, poželjevši prisutnima ugodno, veselo i zabavno prijepodne.

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, otvorio je Slatinske maškare, nostalgično se prisjetivši godina kada su maškare u Slatini bile jako popularne i omiljene i kada se tim povodom u slatinskom središnjem parku okupljalo i veselilo mnoštvo. Također uputio je našim namaskiranim malcima želje da se lijepo zabave na ovoj maskiranoj zabavi.

Sami start bio je s još jednom predstavom, već domaćeg u Slatini, kazališta Šareni svijet. Ovoga puta odigrana je predstava u kojoj su nas zabavljali poznati likovi iz omiljenih crtića, s kojima su djeca zaplesala i skupila se u uvijek omiljenom „vlakiću“.Puno veselja donijela je spomenuta predstava, a veselje se nastavilo s tzv. Balonkom koji je od balona, izrađivao razne likove, udovoljivši dječjim željama.

Svako dijete dobilo je svoj balon. A svako dijete imalo je prilike posladiti se i poznatom pokladnom slasticom, krafnom.

Mali maskirani malci prošetali su i u prigodnoj reviji, a mali i veliki njihove maske pozdravljali su pljeskom.
(tks/Foto: Tea Kiš Slačanac)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button