DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinske Lionsice uoči Uskrsa darivale djecu SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Lions club Slatina i ove se godine uključio u tradicionalnu akciju Lions klubova Regije Istok u organizaciji Lions cluba Mursa iz Osijeka. Nakon božićne akcije „Zaželi želju“, Lionsi Regije Istok su uoči blagdana Uskrsa ponovno organizirali dolazak u SOS Dječje selo Ladimirevci.

Akcija pod nazivom „Za djecu Ladimirevaca ususret Uskrsu“ organizirana je kao posjet i darivanje djece i njihovih majki iz 16 kuća.

Članovi klubova Regije Istok okupili su se u subotu, 23. travnja, u Ladimirevcima. Stihovima svoje pjesme, pozdravnu riječ i dobrodošlicu, prisutnima je uputio direktor Zoran Relić te istaknuo da tradicija druženja, darivanja i suradnje traje osam godina. Također se zahvalio u ime sve djece, majki i teta, koji radosno dočekuju svoje goste za dva najveća blagdana. Susretu je, kao i uoči Božića, nazočio i Milorad Stanić – guverner Lionsa Hrvatske te istaknuo da je u misiji druženja i darivanja najvažnije zadovoljstvo djece, čija radost potom razveseli i Lionse.

Nakon programa dobrodošlice, Lionsi su se uputili prema kućama u kojima su smještena djeca i njihove majke te su ih prigodno darivali. Susret je nastavljen ugodnim i zabavnim druženjem. Članice LC Slatina su za šestoro djece pripremili poklon kartice i pakete slatkiša. Djeci su donirani i sokovi Studenca iz Lipika u organizaciji Rozine -Marije Milčić iz LC Kontesa Nera Zagreb.

 Iskreni dječji osmjesi, zagrljaji i veselje, osvojili su po nebrojeni put srca svih Lionsa.

(tks/Izvor: LC SLATINA)  

                            

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button