DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinske Lionsice u akciji „Lionsi za Ladimirevce ususret Uskrsu“

Lions club Slatina uključio se u humanitarnu akciju Lions klubova Regije Istok u organizaciji Lions cluba Mursa iz Osijeka. Prema obećanju u prosincu tijekom Božićne akcije „Lionsi s ljubavlju za Ladimirevce, Lionsi Regije Istok su ponovno organizirali dolazak u SOS dječje selo Ladimirevci.

Akcija  pod nazivom „Lionsi za Ladimirevce ususret Uskrsu“, organizirana je kao posjet i darivanje 81. djeteta i njihovih majki iz 16 kuća. Članice i članovi Lions  klubova su za djecu i majke pripremili poklon kartice, pakete slatkiša i igračke.

 Guverner Distrikta 126 Hrvatska Jozo Berečić, predsjednica Regije Istok Irella Bogut i predsjednica LC Mursa Mirjana Pajić organizirali su darivanje djece u subotu 09.04. Održana je donirana predstava za djecu Teatra Fort Forno „Zlatna utvica“, te podjela darova djeci na radost svih prisutnih, a ponajviše djece, kao i posjet kućama u kojima djeca žive i obavljaju svoje aktivnosti. Direktor SOS dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić zahvalio je Lionsima na podršci u razvoju djece o kojoj se skrbe.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button