DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinske Lionsice s ljubavlju za Ladimirevce

Lions club Slatina uključio se u zajedničku humanitarnu akciju Lions klubova Regije Istok, a koju je pokrenuo Lions club Mursa iz Osijeka.

Akcija je pokrenuta za 75 djece i 16 majki iz 16 kuća/obitelji SOS sela Ladimirevci za božićne blagdane pod nazivom ”Lionsi s ljubavlju za Ladimirevce”.

Djeca su na prigodnim čestitkama napisala i nacrtala svoje želje i potrebe za Božić. Svaki Lions club je pripremio darove koji su sadržavali igračke, odjeću, ruksake, slatkiše, za jednu obitelj/kuću. Guverner Distrikta 126 Hrvatska Jozo Berečić, predsjednica Regije Istok Irella Bogut i predsjednica LC Mursa Mirjana Pajić organizirali su darivanje djece u subotu 11.12.2021. Upriličen je doček klubova te prigodni program, uz zahvalu direktora SOS sela Ladimirevci  Zorana Relića na podršci u razvoju djece o kojoj se skrbe. Predstavnici LC Slatina i ostalih klubova ispunili su želje najmlađih uručivši im željene darove, a njihovo veselje i sreća bili su najljepše moguće hvala brižnim humanitarkama i humanitarcima Lions klubova.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button