NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

„Slatinska kraljica kolača“, Sandra Jadek u Solinu osvojila Hrvatski kup

„Slatinska kraljica kolača“, Sandra Jadek sve više širi svoje obzore i titulu „kraljice“ prenosi na nacionalnu razinu.
Još jednu, u nizu svojih pobjeda, dodala je pobjedom na Hrvatskom kupu u Solinu. Kako ovo natjecanje ima pet stanica, prošle je godine njezina zlatna medalja zasjala u Vinkovcima.
Na taj način Sandra Jadek, inače članica Udruge kuhara grada Orahovice, na najljepši mogući „slatki“ način pronosi ime svojega grada Slatine ali i cijele Virovitičko-podravske županije uz veliku potporu obitelji.

Ovoga puta pobjedu je Sandra odnijela u kategoriji hladnog deserta gdje je tema bila priprema deserta od narandže, badema i čokolade.
U skladu s njezinom maštom i kreativnom dušom umjetnice složila je kupole koje su imale biskvit od badema, žele od narandže i mousse od tamne čokolade. Ali to nije bio kraj Sandrinih slatkih kreacija pa su se na pladnju pronašle i tortice, pekmez od narandže i još puno toga čime je oborila s nogu žiri u Solinu. Vjerujemo da će Sandra svoj niz pobjeda nastaviti uskoro na kupovima koji slijede u Plitvicama, Bjelovaru, Vinkovcima i Pregradi, a svi ljubitelji slatkih zalogaja neke od Sandrinih pobjedničkih slastica moći će kušati na skorašnjem  Viroexpu od 15. do 17. ožujka u Virovitici, gdje će se naša kraljica kolača tradicionalno predstaviti zajedno sa svojim prijateljima, slatinskim obrtnicima.
(mf/Foto: Facebook)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button