NASLOVNICAUDRUGE

Slatinska HVIDR-a, u suradnji s tvrtkom Škiljić d.o.o., organizirala podjelu poklon-paketa samohranim majkama s dvoje i više djece

Slatinski poduzetnik, vlasnik tvrtke Škiljić d.o.o., imao je želju uljepšati sugrađanima uskrsne blagdane slabije kupovne moći, te je stupio u kontakt s predsjednikom Udruge HVIDR-a Slatina, Ilijom Nikolićem, jer ta slatinska udruga ima iskustva s podjelom pomoći potrebitima te je upoznata sa situacijom kroz dugogodišnje organiziranje sličnih akcija.

Predsjednik HVIDR-e Ilija Nikolić, uz pomoć djelatnice Gradske uprave Grada Slatine koja je upoznata o tome kome je pomoć najpotrebnija, pošto je i Grad dijelio novčanu pomoć za stalne korisnike Centra za socijalnu skrb Slatina, dobio je deset adresa obitelji samohranih majki s dvoje i više djece, a koje nisu bile obuhvaćene kroz pomoć Grada.

Tako su danas predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić, član predsjedništva iste udruge Marko Marković i zaposlenik tvrtke Škiljić d.o.o. Tomislav Prebeg, obišli obitelji kojima je pomoć namijenjena, te istu uručili i ujedno im zaželjeli sretan i blagoslovljen Uskrs.

– Vlasnik tvrtke Škiljić d.o.o. stupio je sa mnom u kontakt i izrazio želju uljepšati uskrsne blagdane obiteljima slabije kupovne moći kroz podjelu deset poklona hrane, higijenskih potrepština, slatkiša…, a pošto mi u HVIDR-i već niz godina provodimo slične akcije, odmah smo se odazvali. Svaki poklon koji smo danas podijelili u vrijednosti je većoj od 500 kuna. Sam susret s tim obiteljima bio je vrlo emotivan, bilo je i suza, i puno riječi hvale nama koji smo poklone donijeli, no zahvala treba ići gospodinu Škiljiću, jer on je omogućio da provedemo ovu akciju i uljepšamo im Uskrs – istaknuo je predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić.
(adf,mf/Foto: D. Fišli)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button