DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinska hrvačica Veronika Vilk brončana na Svjetskom prvenstvu za kadetkinje

U talijanskom glavnom gradu Rimu se od 25. do 31. srpnja održava Svjetsko prvenstvo u hrvanju za kadete i kadetkinje (U17), na kojemu je nastupila i naša Slatinčanka Veronika Vilk u kategoriji do 69 kilograma. 
 
Veronika je nažalost jučer izgubila u polufinalnoj borbi protiv hrvačice iz Indije, ali je ostala u borbi za brončanu medalju.
 

Borba za broncu održana je jučer (petak) nešto iza 19 sati, a Veronika je pobjedom 6:3 nad grčkom reprezentativkom Nikoletom Barmapu stala na postolje kao 3. na svijetu, te će u Hrvatsku, Virovitičko-podravsku županiju i svoj grad Slatinu, nedugo nakon europske, donijeti i svjetsku broncu.

– Iskrene čestitke svima koji su dio ove medalje, Hrvačkom klubu Slatina, klupskim i reprezentativnim trenerima, te Hrvačkom klubu Podravka gdje Veronika posljednjih godinu dana trenira. Posebne čestitke idu obitelji bez koje ovaj rezultat ne bi bio moguć i iz koje sve kreće. Bravo, Veronika Vilk, ponosni smo na tebe! – stoji na službenoj Facebook stranici Hrvatskog hrvačkog saveza.
(nm/adf; Foto: HHS)
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button