DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinska banka razveselila Nogometni klub Slatina donacijom vrijednom 50.000 kuna

Krajem prošloga tjedna u klupskim prostorijama na stadionu Antuna Tone Butorca u Slatini predsjednik Nogometnog kluba Slatina Miran Janečić i zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić ugostili su predsjednika Uprave Slatinske banke Andreja Kopilaša i voditelja Sektora gospodarstva Darija Petrovića koji je svojedobno također igrao za NK Slatinu.

Razlog ovoga susreta bila je vrijedna donacija Slatinske banke kojom je u prigodi svoje 30. obljetnice darivala slatinski Nogometni klub.

Na donaciji vrijednoj 50.000 kuna zahvalio se predsjednik Nogometnog kluba Slatina Miran Janečić:

– Drago mi je što ste ovako lijepom prigodom obišli prostorije našega kluba, tim više što je Slatinska banka naš dugogodišnji sponzor i donator te nas prati dugi niz godina što se osobito pokazalo o 100. obljetnici Nogometnog kluba Slatina.

Mi smo ta sredstva utrošili uglavnom za opremu igračima i opremu za treninge seniorskih momčadi i polaznika Škole nogometa. Nabavili smo između ostaloga mreže iza golova kao i mreže za same golove, zatim zastavice, tridesetak lopti i ostalu potrebnu opremu za poboljšanje uvjeta rada, – rekao je Janečić još jednom se zahvalivši Slatinskoj banci na ovoj vrijednoj donaciji.

Zadovoljstvo ostvarenom suradnjom iskazao je i predsjednik Uprave Slatinske banke Andrej Kopilaš:

– Činjenica da nakon punih 30 godina Slatinska banka i dalje predstavlja važan poslovni subjekt na području Virovitičko-podravske županije i jedinu banku sa sjedištem u ovoj županiji nas obvezuje da kao odgovoran član zajednice u kojoj poslujemo aktivno podržimo lokalne potrebe, gospodarske projekte, poduzetnike, poljoprivrednike, ali i organizacije civilnog društva, sportske klubove i sve one koji imaju potencijal život u lokalnoj zajednici učiniti kvalitetnijim, – rekao je uvodno Kopilaš te dodao:

– Jedan od stupova razvoja svakog kraja je ulaganje u mlade i njihov zdrav razvoj. I zato donaciju NK Slatini u iznosu od 50.000 kuna s ponosom gledamo kao iznimno važno ulaganje u razvoj lokalne sportske kulture, ali i razvoj mladih ljudi koji će svoj životni put pronaći upravo kroz sport.
Osim što se nadamo da će ova donacija pridonijeti i boljim uvjetima za seniorsku ekipu, posebno veseli što će donacija Slatinske banke pomoći i radu Škole nogometa NK Slatine koja, među rijetkima, ima potencijal okupljati i mlade sekcije igrača koji će se sutra izgraditi u zdrave ljude upravo kroz fizičku aktivnost i sportska natjecanja, – zaključio je predsjednik Uprave Slatinske banke Andrej Kopilaš.

Nakon razgledavanja klupskih prostorija susret je završio obilaskom vanjskih terena.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button