DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Slatinska banka ponovno darivala višečlane obitelji

Kao i svake godine u ovo vrijeme ljubavi, darivanja i mira Slatinska banka u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa i Udrugom Pro vita 4 + daruje obitelji s četvero i više djece.

Na samom početku ove i više nego prigodne svečanosti brojne roditelje i djecu dočekali su i pozdravili predsjednica i ravnatelj GD CK Slatina Ljiljana Peretin i Vlatko Jelenčić te predstavnica Slatinske banke Tina Živković iskoristivši prigodu i da im zažele ugodne blagdane i sve najbolje u novoj godini.

Ove godine svojim je kućama pakete  ponijelo 40 obitelji. Paketi sadrže namirnice za kućanstvo u vrijednosti 350 kuna. Pošto u Slatini i okolici ima podosta višečlanih obitelji organizatori ove akcije darivanja gledaju da svake godine spisak bude izmijenjen kako bi svi bili jednako zastupljeni.

Inače sama Slatinska banka konkretno je akciji pridonijela sa 8 000 kuna donacije, a ostatak za kupnju namirnica za pakete donirali su Gradsko društvo Crvenog križa Slatina i Udruga Pro vita 4 +.

”Radosni smo i veseli što i ove godine možemo sudjelovati u ovoj predivnoj priči. Slatinska banka se rado uključuje u sve događaje ovakvog tipa, ali ovo je baš posebna priča koja polako izrasta u dugovječnu tradiciju, a u kojoj sudjelujemo već desetu godinu.” – rekla je Tina Živković te iskoristila prigodu da i ovim putem ispred Slatinske banke poželi svima sretan Božić i novu godinu.

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button