NASLOVNICASPORTZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR

Slatinska banka naplatila školovanje Baksuzima

Od šest utakmica udarnog programa čak tri su nakon podjele bodova otišle u izvođenje šesteraca.

Pravu lekciju još veteranski zelenim Baksuzima očitali su članovi Slatinske banke. Iako su Baksuzi nešto i pokušavali odigrati Tolo, Vurdelja i ostatak iskusne ekipe Slatinske banke potpuno je otupio sve njihove napadačke akcije. Osim napadačke jalovosti skupo su Baksuzi platili i nekoliko pojedinačnih grešaka pa je Banka bez većih problema preko Jurice Tepeša i Davora Kolena povela 2:0. Svijetlo na kraju tunela koje se Baksuzima ukazalo nakon gola Kujavića brzo su nakon lijepe akcije ugasili Vurdelja i strijelac Tolo.

Veliko je iznenađenje to što su Hrvači uzeli bod favoriziranim Miljevčanima. Nakon prvog poluvremena mreže se nisu tresle, a konstantnu premoć Miljevaca početkom drugog dijela naplatili su Hetrih i Miklošević. Iznenađujući preokret stigao je u režiji tada već otpisanih Hrvača. Prvo je Slobodan Ostojić smanjio udarcem glavom, a za veliko slavlje i neočekivani bod Hrvačima pogodio je Denis Pavlinić.

Krajnje otvorenu utakmicu odigrali su Mladost i Lovački rog iz Đulovca. Ova golijada završila je podjelom bodova nakon što je udarac Šomođija u posljednjim sekundama susreta zahvaljujući nesmotrenosti vratara Jakovića nekako završio u mreži.

Mladi nadobudni članovi Đavo tapu Čistka odigrali su još jednu utakmicu na visokom nivou i umalo iznenadili prekaljene majstore Lončareka, braću Bračun i Plavšića. U posljednjih pet minuta ušlo se s prednošću Đavo tapu-a, a onda se ukazao nesalomljivi Lončarek uredno pospremivši dva oštra ubačaja za na koncu ipak očekivanu pobjedu Brezika.

Mladi Giber igrač Žali bože, ne doslovno već ekipe takvog imena, bio je strijelac, a zatim i pokretač akcije za 2:0 prednost koju su imali protiv Enigme. Enigmu je među žive autogolom vratio upravo spomenuti Giber, a deset minuta prije kraja Fotez pogađa pokraj konsternirane obrane Žali bože za konačnu po svemu prikazanom poštenu podjelu bodova.

Mars napada rutinski se kako i priliči višestrukim uzastopnim finalistima turnira obračunao sa momčadi Centra Žarki Voćin. Marsovci su odigrali taman koliko je trebalo za novu recku u rubrici pobjede, a ovog je puta iz ujednačenog kolektiva iskočio trostruki strijelac Robert Bočkaj. Posebno lijep bio je prvi gol lijevom u same rašlje nemoćnog Škulja koji je do konca spriječio i veći poraz svoje momčadi koja gotovo niti jednom nije stigla ozbiljnije ugroziti gol suverene družine Marsa koja je itekako ozbiljno pristupila ovom susretu. (dj)

Rezultati:

 • U-12:
  • RK Slatina – CB Bolero Ćeralije 2:0
  • NK Mladost Čađavica – Auto škola Zebra 1:0
 • kadeti:
  • CB Ar Otpisani – Vegermeister crew 7:2
 • veterani:
  • Baksuzi GM Višnja – Slatinska banka 1:3 (Kujavić/Tepeš, Koleno, Tolo)
  • Miljevci Slavonski hrast – Hrvači 2:2(5:3)(Hetrih, Miklošević/Ostojić, Pavlinić)
 • seniori:
  • NK Mladost Čađavica – CB Lovački rog Đulovac 3:3 (12:11) (Šomođi 2, Kovač/Perić, S.Tunić, J.Tunić)
  • MNK Brezik CB Bolero – Đavo tapu Čistko 3:2 (K.Bračun, Lončarek 2/Hudoletnjak, Sertić)
  • Enigma GM Višnja – Žali bože 2:2 (6:5) (Giber-ag., Fotez/Giber, Jančić)
  • Prijašin Mars napada – Centar Žarki Voćin 3:0 (Bočkaj 3)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button