DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAUDRUGE

Slatinska banka i CK darivali višečlane obitelji

Prije svakog Božića, Slatinska banka zajedno s Gradskim društvom Crvenog križa i Udrugom Pro vita 4 + daruje obitelji s četvero i više djece.

Slatinska banka ove je godine za božićnu akciju donirala 1.000,00 eura. Nešto je iz vlastitih sredstva dodao Crveni križ, oko 500,00 eura, a naravno da je svoje nadaleko poznate ”kutije za cipele” pune igračaka, školskog pribora i ostalih raznih malih iznenađenja priložila i engleska udruga Living life.

Spomenutim sredstvima Slatinske banke kupljene su prehrambene namirnice i higijenska sredstva, a koje su vrijedne djelatnice i djelatnici Crvenog križa spremili u velike pakete koji su danas (19. 12.) uručeni obiteljima.

Ove godine te pakete dobilo je 40 višečlanih obitelji kojima su se s nekoliko prigodnih čestitarskih riječi obratili Vlatko Jelenčić, ravnatelj slatinskog Crvenog križa, Anita Rastija, odnedavna nova voditeljica odnosno predsjednica Udruge Pro vita 4 + te predstavnici Slatinske banke Tina Živković i Jura Nerovčić, inače regionalni direktor iste.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button