DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Novi termin uzvratne utakmice: ponedjeljak 25. travnja

Tri gola minusa morat će nadoknaditi mlade slatinske rukometašice u uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske za uzrast U-14.

Nedavno je završila prvenstvo Regije 2-2, a ŽRK Slatina na koncu je završio na 3. mjestu na ljestvici. Samo prvoplasirane rukometašice Đakova izborile su direktan plasman na završnicu dok slijedeće četiri ekipe na ljestvici igraju dodatne kvalifikacijske utakmice protiv isto rangiranih ekipa iz skupine 2-1. Tako je ŽRK Slatinu zapao ogled protiv petoplasirane ekipe te regije Koke iz Varaždina. Prva utakmica igrala se proteklog vikenda upravo u Varaždinu gdje su domaće predstavnice bile nešto uspješnije pobijedivši 26:23. Kako doznajemo Slatinčanke u toj utakmici nisu pružile ni približno dobru igru kakvu su inače pružale tijekom cijelog prvenstva. 

Uzvratna utakmica trebala se igrati ove subote no na zahtjev gošći utvrđen je novi termin, a to je ponedjeljak 25. travnja u 20 sati.

Djevojke poručuju da će dati sve od sebe, a usput pozivaju sve koji mogu doći da ih podrže jer tako će puno lakše doći do te željene pobjede od najmanje četiri gola razlike koja ih vode na okup najboljih U-14 klubova Hrvatske.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button