DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinčanke svladale Dardu, ali i izgubile od Đakova

 

Jučer (nedjelja 22. siječnja) su u Slatini u domaćinstvu ŽRK Slatina igrane utakmice 6. kruga 1. HRL U-14  regije 2. Mlade Slatinčanke u tom su krugu odigrale dvije utakmice te zabilježile pobjedu, ali i poraz. Uspješnije su bile od vršnjakinja iz Darde pobijedivši ih rezultatom 20:13. Do pobjede ih je vodila Tena Jurlina strijelac 12 golova. Mihaela Sabo i Mirna Grgurić 4 su puta pogađale mrežu ekipe iz Darde. U drugom susretu mlade  Đakovčanke bile su ipak nepremostiva prepreka za učenice profesora Slobodana Filipovića. Đakovo je nadjačalo Slatinu rezultatom 30:14. I tu je strijelce ŽRK Slatina predvodila Jurlina sa 9 golova. Sabo i Grgurić postigle su po 2 gola, a jednom se u strijelce upisala i Katja Košćak. Kod Đakovčanki nezaustavljiva je bila Ela Đelatović strijelac 10 golova.

Boje Slatine osim već navedenih branile su i vratarka Marta Dušak te Tena Presečan, Mia Panić, Lana Škrnički, Katja Kovčalija, Leona Prugovečki, Tea Matanović, Iva Randelj i Iva Ćosić.

U preostala dva susreta koja su se igrala u sklopu istog kruga Đakovo je na krilima već spomenute Đelatović (11 golova) visoko porazilo i Orahovicu rezultatom 24:8, a i Darda je nanijela poraz Orahovčankama (21:7).

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button