NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Slatinčanka Sanja Mrzljak Jovanić nastupila u „Milijunašu“

Podsjetimo, prošloga četvrtka, 30. siječnja svoj nastup u popularnom kvizu „Tko želi biti milijunaš?“ započela je Sanja Mrzljak Jovanić, prof. u Srednjoj školi Marka Marulića u Slatini i slatinska dogradonačelnica.

Nižući točne odgovore stigla do drugog praga i točnim odgovorom na 10. pitanje osvojila je 32.000 kuna, ali i potrošila sva tri džokera.

Budući da ju je u daljnjem natjecanju omeo kraj emisije s nestrpljenjem smo očekivali novi četvrtak i otvaranje sljedećeg pitanja za našu Sanju.

I ovoga puta potpora u studiju bio joj je suprug Dragan kojemu je zasigurno bilo lakše sjediti u publici nego Sanji koja je po drugi puta sjela u vrući stolac nasuprot Tariku Filipoviću.

Na žalost Sanja Mrzljak Jovanić nije uspjela uloviti milijun, jer uz tremu i bez džokera nije se uspjela sjetiti točnog odgovora na otvoreno 11. pitanje odakle je vodu crpio najbolje očuvani rimski akvedukt u Hrvatskoj. Kako je prešla drugi prag i na ovom pitanju ništa ne gubi, kockajući se odlučila se na odgovor – iz Rječine. No, kako je točan iz Jadra, a od ponuđenih su bili još Butoniga i Studva, Sanja je kviz napustila s 32.000 kuna te je vrući stolac prepustila prvom ovotjednom najbržem prstu, onomu Marka Veizovića iz Pule.

– Svakako je lakše na pitanja odgovarati iz fotelje u svom domu ispred maloga ekrana, bez pritiska atmosfere u studiju i Tarikovih stalnih pitanja. Teško se uz sve to koncentrirati na pitanja i sjetiti točnih odgovora, ali drago mi je da sam pokušala uloviti milijun, bit će mi ovo još jedna lijepa uspomena u životu, – rekla nam je Sanja Mrzljak Jovanić koja se kući u Slatinu vratila s odlične 32.000 kuna.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button