DOGAĐANJANASLOVNICA

Slatinčani uz tamburaše dočekali Novu godinu na Trgu sv. Josipa

Ispraćaj Stare i doček Nove godine u Slatini započeo je sinoć u 20 sati novogodišnjim programom u eteru Radio Slatine koji je svim slušateljima ponudio dobru zabavu uz izvrsnu glazbu i brojne nagrade te voditeljski dvojac Mihaelu Feldi i slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića, dok je tehnička podrška bio Zvonko Štimac/DJ None. Brojni su slušatelji svratili na novogodišnji Dernek party i to ne samo u eteru, a po završetku programa oko 23 sata radijska ekipa pridružila se brojnim Slatinčanima koji su se okupili dočekati 2019. godinu na Trgu sv. Josipa, uz „zimski“ opremljenu fontanu.
Zahvaljujući Tamburaškom sastavu Kočije, kuhanim kobasicama, vinu i čaju, ali i temperaturi zraka koja se kretala oko ništice, dobre zabave uz ples i pjesmu nije nedostajalo.
Nekoliko minuta prije ponoći građanima Slatine čestitku je uputio gradonačelnik Denis Ostrošić, poželjevši da sljedeća godina svima bude bolja, zdravija, veselija i uspješnija.

Nakon odbrojavanja, nova godina u Slatini započela je bogatim vatrometom uz neizostavne taktove valcera, a potom su gradonačelnik Ostrošić i pročelnik Krunoslav Šarabok nazdravili pjenušcem i razmijenili novogodišnje čestitke s okupljenim građanima.

I ove godine u prvim minutama iza ponoći gradonačelnik Ostrošić u pratnji svojih suradnika, odnosno svoje zamjenice Sanje Mrzljak Jovanić i pročelnika Marina Kokorića i Krunoslava Šaraboka, obišao je dežurne službe koje po prirodi svoga posla moraju raditi i u dane blagdana.

Tako su Novu godinu čestitali i prigodne darove uručili dežurnim vatrogascima, službenicima Policijske postaje Slatina i dežurnom osoblju Stanice Hitne medicinske pomoći u Slatini. Izrazili su zadovoljstvo što nije bilo nikakvih incidenata niti potrebe za intervencijama, a zamijećeno je i smanjeno korištenje pirotehničkih sredstava.
Tijekom obilaska slatinskih službi u novogodišnjem raspoloženju svratili su i na nekoliko novogodišnjih partija, tako su Novu godinu čestitali članovima slatinske Udruge umirovljenika koji su doček organizirali u zgradi Centra nevladinih udruga, te građanima koji su Novu dočekali u slatinskom Vatrogasnom domu u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranka Slatina.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button