DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinčani uspjeli slomiti žilave Vinkovčane

U zanimljivoj neizvjesnoj utakmici Slatina je potpuno zasluženo došla do sva tri boda kontra Vinkovaca.

Iako su domaćini odlično otvorili susret te vrlo brzo preko Prlića i Rupčića otišli na plus dva gosti su u 6. minuti prvim svojim golom za hvatanje rezultatskog priključka pokazali da se neće tek tako lako predati. Slatinu je na ponovnih plus dva odveo kapetan Bihar, a odličan dojam koji su Slatinčani ostavili u prvom dijelu uspio je ”pokvariti” jedan od ponajboljih igrača lige Ležaić vrativši lijepom minijaturom svoju momčad ponovno u igru za bodove.

U nastavku gledali smo puno oprezniju Slatinu i ozbiljne Vinkovčane u brojnim pokušajima da konačno uhvate potpuni egal. Taj plan remetila im je dobra igra Slatine u obrani, ali i ponovno izuzetno raspoloženi Nikšić. Na prvi gol čekalo se do 34. minute kada je Turković smireno pogodio za 4:2, da bi samo minutu kasnije sve dvojbe, barem se tako tada činilo, odagnao ponajbolji pojedinac utakmice Milan Prlić nakon lijepe akcije nastale u koprodukciji s Dorianom Bogatijem. No i tih minus tri na semaforu zapisnički stol bio je prinuđen promijeniti nakon samo nekoliko sekundi igre jer je za Vinkovčane ekspresno pogodio Jelinić. Nakon tog šoka vrlo brzo stigao je još jedan, a ovog je za ponovni povratak gostiju na samo centimetar od vrata raja potpisao Antunović. I u jeku te potpune sezone lova na još jedan izjednačujući pogodak Vinkovčani su učinili krivi korak, a kojeg su u konačni trijumf iz brze kontre kaznili Prlić, Vicić i strijelac tog pobjedonosnog gola Dominik Bogati.

  1. HMNL istok
  2. kolo

SLATINA            6

VINKOVCI           4

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 70. Suci: Katinić (Slavonski Brod) i Rakitničan (Slatina). Strijelci: 1:0 – Prlić (3), 2:0 – Rupčić (4), 2:1 – Jurišić (6), 3:1 – Bihar (9), 3:2 – Ležaić (16), 4:2 – Turković (34), 5:2 – Prlić (36), 5:3 – Jelinić (36), 5:4 – Antunović (37), 6:4 – Dom.Bogati (40).

SLATINA: Nikšić, Rupčić, Prlić, Dor.Bogati, Turković, Lukac, Novaković, Dom.Bogati, Vicić, Vukovski, Bihar, Tomić. Trener: Nikola Miščević

VINKOVCI: D.Jelinić, Antunović, Ležaić, Haluška, Jurišić, Aleksić, Jukić, Veselčić, Udicki, J.Jelinić, Živković. Trener: Josip Haluška

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button