DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatinčani solidni na otvorenju trail sezone

Enosophia Krndija trail – ime je prve utrke novog izdanja Slavonsko-baranjske trail lige održane proteklog vikenda u Gazijama. Ovu uvijek zanimljivu trail utrku na Krndiji organizirali su članovi Sportsko rekreacijskog kluba Baraber, a među mnoštvom natjecatelja bilo je i nekoliko trkača rekreativaca iz Slatine.

Na kraćoj dionici od 12 kilometara trčalo je sveukupno 68 natjecateljica i natjecatelja. Najbrži od slatinskih predstavnika bio je Srđan Radulović član Biciklističkog kluba Slatina koji se plasirao na 21. mjesto s vremenom jednog sata 29 minuta i 28 sekundi. Oštra je bila borba za 24. mjesto, a za samo 3 sekunde ispred Igora Pipića (1:32:27) člana Motiva u cilj je utrčao član Šapica Danilo Cimbaljević (1:32:24). Do cilja je stigao i član Motiva Marjan Ostrogonac (1:58:11) i to kao 59.

Iako ne nastupa za slatinski klub, posebno nas je iznenadila i razveselila informacija da je u toj utrci pobijedio (!) Slatinčanin – Tomislav Nikčevski, a koji je kao natjecatelj SPD Altius iz Osijeka kao prvi u cilj utrčao u vremenu 1:17:07.

Na zahtjevnijoj dionici od 22 kilometra na startnoj liniji našao se 41. natjecatelj. U toj skupini dugoprugaša bio je i slatinski maratonac Miša Nicinger član Šapica, a koji je ponovno cijelu utrku odradio reporterski za portal planinarimo info, a pri tom i ostvario sasvim solidan sportski rezultat plasiravši se na sveukupno 15. mjesto u vremenu 2 sata, 31. minute i 29 sekundi.

U toj utrci pobijedio je Krunoslav Bošnjaković (1:49:35)  član AK Zabok.

dj

(Foto: planinarimo.info)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button