NASLOVNICASPORT

Slatinčani ekipno drugi na Međunarodnom memorijalnom turniru u Petrinji

U Petrinji je u subotu 23. studenog održan Međunarodni memorijalni turnir u hrvanju za djevojčice i dječake imena „Mirko Kosmat“.

Na turniru je nastupio 31 klub s 281 natjecateljem iz 6 država, među kojima je Hrvački klub Slatina imao 20 natjecatelja koji su većinom osvojili jedno od prva tri mjesta.

U kategoriji djevojčica na tronu sa zlatnom medaljom slavile su Petra Skrobić do 36 kg, Katja Stoponja do 50 kg i Anamaria Jokić do 65 kg, dok su 2. mjesto i srebrne medalje osvojile Karla Valent do 33 kg, Gabrijela Ivoš do 54 kg i Teuta Bišćan do 54 kg.

U kategoriji dječaka zlatne medalje osvojili su Danijel Marošević do 33 kg, David Vilk do 33 kg i Ivan Knežević do 68 kg.
Srebrni je bio Ivan Gardilo u kategoriji do 60 kg, dok su 3. mjesto i brončane medalje pobrali Nikola Lovčanin do 30 kg, Roko Ćurić do 36 kg, Toni Jagarinec do 40 kg, Patrik Gardilo do 36 kg, Niko Grubač do 44 kg i Antonio Minauf do 60 kg.
U izvrsnim borbama i jakoj konkurenciji na 5. mjestu završili su Robert Filipović do 49 kg i Antonio Ošap do 68 kg, na 7. mjestu Luka Jokić do 49 kg, te na 9. mjestu Franjo Ivoš do 40 kg.

Ovi sjajni rezultati rezultirali su u ekipnom poretku 2. mjesto za slatinski Hrvački klub koji su na ovom natjecanju predvodili treneri Josip Grahovac, Danijel Kolomaz i Borivoje Kocić.
Među sudcima našli su se Nebojša Nikšić i Mario Petrak koji je proglašen za najboljeg suca turnira.
(Mihaela Feldi/Foto: Hrvački klub Slatina)


Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button