DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Slatinčani dočekali Novu 2022.uz Suhopoljske tamburaše

Za razliku od nekih prijašnjih dočeka Nove Godine, Grad Slatina uz suorganizaciju Slatinskog informativnog centra i TZ Grada, organizirao je dosta skromniji doček Nove 2022.godine.

Ovoga puta izostalo je, na razočaranje posjetitelja, iće i piće, odnosno kuhane kobasice i topli napitci– čaj i kuhano vino.

Sve je to u skladu s epidemiološkim (ne)prilikama. Prošle godine, također u skladu s već navedenim nije niti bilo organiziranog dočeka na otvorenom. Tako da je ovogodišnji doček ipak korak naprijed.

Dobre glazbe nije nedostajalo. U Novu Godinu Slatinčani su tako  ušli uz zvuke tamburice ili konkretnije band „Suhopoljski tamburaši“. I uz poštivanje epidemioloških mjera.

Koliko god skroman bio doček 2022.godine,ipak je vesela glazba prisutne pozvala na ples a poslije vatrometa u ponoć udružili su se i u kolo.

Organizator dočeka Nove godine, Grad Slatina i suorganizatori :Radio Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine,svojim sugrađanima žele sretnu i uspješnu, te zdravljem ispunjenu Novu 2022. godinu.

TKS(Foto:T.K.Slačanac/D.Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button