NASLOVNICASPORT

Slatina zaustavila lidera prvenstva – prekinut pobjednički domaći niz

Domaćini su discipliniranom igrom uspjeli ostvariti zadani cilj, ne primiti gol, a s obzirom na viđeno u 90.minuta ove rovovske bitke  niti gosti, bez obzira na veću inicijativu, ne mogu biti nezadovoljni konačnom podjelom bodova.

Iako se mreže nisu tresle gledatelji su sa stadiona otišli zadovoljni. I jedni i drugi,  u dinamičnoj utakmici u kojoj je Slatina svjesno prepustila igru gostima, imali su svoje šanse no izostala je realizacija pa je neriješeno bio i najrealniji ishod. Iz prvog poluvremena svakako valja izdvojiti fantastičan gromovit volej Jambrušića iz 22.minute kada ga je lijepo s krila uposlio Bartolović no lopta je na žalost gostujućih kibica fijuknula  tek nekoliko centimetara iznad vratnice.

Slatina je meč loptu dočekala u desetoj minuti nastavka. Pecolaj je fingirao udarac te lukavo spustio Kupresu, a isti iskosa sa slabijom lijevom nogom proslavlja već praktički svladanog vratara Kaselja. Dvadesetak minuta prije kraja ponovno je Bartolović bio u ulozi preciznog asistenta no na njegovu povratnu iz itekako izgledne prilike traljavo i bezopasno pucao je Hudak. Šira klupa gostiju omogućila im je konstantan pritisak do konca utakmice no do prave šanse više nisu došli, dok su domaćini iz nekoliko gužvi umalo došli do punog ulova.

Na koncu Slatina je uspjela ostati neporažena na svom terenu, no ipak s obzirom na prigode, ostat će mala žal što je prekinut veliki niz od 8 domaćih pobjeda, bez obzira što je s druge strane terena stajala prilično jaka i do ovog kola vodeća momčad prvenstva.

4. NL Bj.-Kc.-Vt. / 17.kolo

  • SLATINA               0
  • TEHNIČAR           0

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 150. Sudac: Češko Đorđević (Bjelovar). Pomoćnici: Miklečić i Šuveljak.

SLATINA: Radonjić, Petrinjak, Pecolaj, Vurdelja, Bubaš, Jozić, Jendrašić (od 78.Potočki), Kupres, Čubelić (od 90.A.Šaponja), Hodak (od 63.Hrgetić), Šantavec. Trener: Damir Pemper

TEHNIČAR: Kaselj, Kocijan, Vukonić (od 46.Sminderovac), Grabar, Milek (od 71.Borac), Srpak (od 63.Jadanić), Hudak, Šokec (od 74.Markušić), Bartolović, Jambrušić, Lovrek. Trener: Roman Sović

Damir Jukić


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button