DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina zalet za prvenstvo hvata u Kozicama

Danas su na nogometnom igralištu u Kozicama s pripremama za novu natjecateljsku sezonu startali nogometaši Slatine. Ovo nije prvi put da će Slatina puniti spremnike u ovom malom prigradskom naselju u tzv. svojevrsnom kampu gdje će imati sve potrebne uvjete za ispunjenje zadanog programa i plana zacrtanog od strane trenera Damira Pempera. Pozdravne riječi igračima i treneru uputio je potpredsjednik kluba Miran Janečić dodavši da će klub zajedno s njima i u novoj sezoni stremiti  ka što boljim rezultatima. Vrijeme je godišnjih odmora, a pošto se ne radi o profesionalcima, a zna to dobro i trener Pemper,  pa kaže da će najteže biti uskladiti te opravdane izostanke nekolicine igrača koji neće uspjeti u potpunosti odraditi taj najteži i osnovni dio priprema. Iz tog razloga nije želio u ovom trenutku postavljati pred igrače nikakve ciljeve već je obećao to učiniti tek pred sam početak prvenstva kad bude podvukao crtu i vidio na koga i koliko može računati. S druge strane nije krio zadovoljstvo odrađenim prijelaznim rokom ustvrdivši da u svojim rukama imamo itekako kompetitivan kadar spreman za puno veće stvari nego prošle sezone kada je muku mučio, posebice u završnici prvenstva,  i uspjeti okupiti početnih 11. Od svih pridošlih igrača najviše odzvanja ime Florijana Rupčića koji se nakon odličnih epizoda u Orahovici i Zdencima vratio u staru ekipu. Napadačke  akcije Slatine osim dolaskom Rupčića  još više će dobiti na širini s još dva odlična domaća igrača, Matea Jerešića i Tonija Hudoletnjaka. Osim trojice Slatinčana stigli su i ponajbolji igrač Čađavice Robert Šomođi, energični stoper Franjo Farkaš iz Suhopolja i jako mladi, ali super talentirani Denis Hodak iz Virovitice. Klub su za sada samo napustili Benjamin Dijanešić i vratar Dominik Nikšić, a istoga bi trebao zamijeniti Dino Radonjić.

Kamp u Kozicama potrajat će nekih 6 tjedana, a u tom razdoblju Slatina će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica. Narednog vikenda Slatinu očekuju dva turnira, 24.7. u Gornjim Bazijama, i odmah dan kasnije Memorijal Ivica Filković i Perica Sabo u Kozicama. U srijedu 28.7. dogovoren je ogled s Podravcem iz Sopja, 31.7. sa orahovačkim Papukom, 4.8. sa Bratstvom iz Gornjih Bazja, a 7.8. sa Diljem iz Vinkovaca. Slatina će se još sučeliti sa Rezovcem i Zrinskim iz Nove Bukovice.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot