DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina uspjela probiti županjski beton

U posljednjoj utakmici prvog dijela prvenstva Slatina je više nego zasluženo uknjižila bodove protiv Olimpijca iz Županje.

Izbor gostiju bio je napuniti vlastiti šesterac i time uzeti domaćinima bilo kakvu mogućnost za  brza ubacivanja i dolazak u čiste prigode. Naravno da je Slatina na takvu postavku gostiju mogla odgovoriti jedinim mogućim rješenjem – otvorenom paljbom iz svih mogućih pozicija. Iako je od samog početka izgledalo da će Slatina u takvoj prevlasti sigurno doći do pobjede taktika gostiju ispostavila se itekako dobrom odlukom. Uspjela je Slatina preko Šantića, na samom početku, i u samoj završnici prvog dijela preko Čovića, dva puta probiti taj čvrsti obruč, no oba puta gosti su se vrlo brzo vratili među žive iskoristivši minimalne propuste domaćina. Utakmica bi i ranije bila riješena da u velikoj formi nije bio vratar Kuterovac, ovako trenutak odluke stigao je tek 8.minuta prije kraja kada je Pavao Vicić – Pako zavukao golčinu izvana konačno razoružavši do tada praktički nesavladivog spomenutog vratara gostiju pri tom dovevši svoju ekipu u toliko željenu rezultatsku prednost (3:2). Gostima se nakon tog trenutka više nije isplatilo čekati. U potrazi za još jednim povratkom napustili su svoju ”ježevu kućicu” no ovog puta sve je ostalo samo na želji. Slatinčani su bez većih problema odbili sve napade,  i to sa hrabrim Čovićem na golu nakon što je ozljedu zaradio Tunić, a s druge strane konačno su dobili i željeni prostor u kojem su brzim nesebičnim akcijama ispisali nekoliko laganih pogodaka i na koncu prilično visoku pobjedu s kojom odlaze na zasluženi zimski odmor.

2.HMNL istok

11.kolo

SLATINA                               7

FUTSAL OLIMPIJAC         2

Slatina Dvorana SŠ Marka Marulića. Suci: Siniša Ličinić i Mihael Gobac.

Strijelci: 1:0 – Šantić (3), 1:1 – V.Župarić (8), 2:1 – Čović (20), 2:2 – M.Župarić (21), 3:2 – P.Vicić (32), 4:2 – A.Vicić (32), 5:2 – P.Vicić (36), 6:2 – Šantić (40), 7:2 – Bihar (40).

SLATINA: Tunić, Šantić, A.Vicić, Bihar, P.Vicić, Kupres, Dmitrović, Hudoletnjak, Čović. Trener: Robert Bočkaj

OLIMPIJAC: Kuterovac, M.Župarić, V.Župarić,, I.Župarić, Leutar, Ćelomerović, Rumenović, Zovkić, Kobaš. Trener: Toni Josić

Damir Jukić


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org