DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatina u završnici iščupala pobjedu protiv Čazme

Teškom mukom Slatina je uspjela doći do sva tri boda kontra Čazme, a time i više nego uspješan start pred domaćom publikom imao je novi trener Dario Petrović.

Bio je to susret koji bi teško kvalitetom zadovoljio nogometne sladokusce. Većina dvoboja prošla je u jalovoj dominaciji Slatine i u gostujućem opasnom plesu na ivici zaleđa visoko podignute slatinske obrane. Hladan tuš za domaćine stigao je već u 6. minuti kada su gosti ubacili iz prekida, a Vurdelja nes(p)retno pogodio vlastitu mrežu. U već opisanoj igri gdje je Slatini falio završni pas, a gostima samo pokoji centimetar kako bi zaprijetili iz brzih kontri, jedine dvije prave prigode vidjeli smo u 11. minuti, kada je Rupčić nakon lijepe akcije s Bubašem izbio sam ispred gostujućih vrata i tukao visoko preko gola, i u 45. minuti kada su i gosti konačno uspjeli spojiti nekoliko točnih dodavanja, a na ono posljednje lijepo i atraktivno volej uhvatio Matešin kojem se ispriječila vratnica. Slatina je do izjednačenja stigla na sličan način kao i gosti. Jednu dugu loptu odlučio je s pratnjom na leđima stići Kvrgnjaš, a posao mu je olakšao vratar Pavlinić nepotrebno istrčavši pa je slatinski veznjak u svom prvom domaćem prvenstvenom nastupu stigao do prvijenca.

I u nastavku slična slika kao i u prvom dijelu. Slatina napada gosti opasno vrebaju iz kontre, i tako sve do 79. minute kada se publika na stadionu gotovo već pomirila da neće vidjeti pogodak niti s jedne niti s druge strane terena stigao je slobodan udarac za Slatinu. Pecolaj je konačno namjestio nišanske sprave i tukao prizemno oštro, Pavlinić podosta loše reagirao kratko odbivši loptu, a Bubaš ”nanjušio’ krv i spretno pospremio odbijanac za teško izborenu pobjedu protiv mlade opasne momčadi Čazme.

  1. NL Bj.Kc.Vt.
  2. kolo

SLATINA        2

ČAZMA          1

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Bruno Ritoša (Koprivnica). Pomoćnici: Renjak (Bočkovec) i Zobunđija (Đurđevac). Strijelci: 0:1 – Vurdelja (6-ag.), 1:1 – Kvrgnjaš (38), 2:1 – Bubaš (79).

SLATINA: Bunjevac, Petrinjak (od 64. Hudoletnjak), Pecolaj, Farkaš, Vurdelja, Bubaš, Kupres (od 46. Jerešić), Vukomanović (od 19. Šomođi), Rupčić (od 87. Knežević), Stjepić (od 78. Potočki), Kvrgnjaš. Trener: Dario Petrović

ČAZMA: Pavlinić, M.Ravlić, Mikulčić, Grčić, Nekić, Kirin (od 82. F.Ravlić), Birt (od 82. Stjepanović), Matešin (od 55. Turk), Furmek, Volarić, Vranić (od 64. Tomašević). Trener: Božo Vuković

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button