NASLOVNICASPORT

Slatina u prijateljskoj utakmici pobijedila Pitomaču s 3:1

Jučer je na stadionu Antuna Tone Butorca domaćin Slatina ugostila u prijateljskoj utakmici Pitomaču.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i poveli s 1:0. Na poluvrijeme se otišlo neriješenim rezultatom 1:1. Drugo je poluvrijeme pripalo domaćinu i s dvije lijepe kontre Slatina preokreće rezultat na 3:1.
Iako je 15-stak minuta prije kraja Slatina igrala s igračem manje, jer je crveni karton dobio Ante Knežević, rezultat se nije mijenjao.

Utakmicu i cjelokupne pripreme prokomentirao je trener Slatine, Damir Pemper:

– Ovo je bila predzadnja pripremna utakmica, a generalka će biti sljedeći vikend u Koprivničkom Ivanecu pred početak prvenstva koje počinje 22. kolovoza. Što se tiče ove utakmice, u nju smo dobro ušli, ali smo se između 15 i 20 minute malo pogubili. Drugo je poluvrijeme bila sasvim druga slika na terenu, dobro smo stajali i dečki su igrali onako kako ja od njih to tražim, da se igra brže i protočnije te da koristimo više krilne pozicije, što je urodilo s dva gola.
Što se tiče priprema, do sada smo imali deset pripremnih utakmica, ja ne mogu reći da sam sasvim zadovoljan s onim što je do sad prikazano, ali s obzirom da svaku utakmicu igramo u nekom drugom sastavu, jer su nam neki igrači na godišnjim odmorima i na moru, i nije tako loše. Još je četrnaest dana priprema ispred nas i još neke stvari, što se tiče tih taktičkih elemenata, moramo popraviti. Moramo biti agresivniji, ne čuvamo dobro igrača te tu fazu, pogotovo obrane moramo popraviti – zaključio je trener Pemper.

Zaslužni za konačan rezultat prijateljske utakmice između NK Slatine i NK Pitomače 3:1bili su Dominik Hodak koji je dao jedan i Benjamin Dijanešić s dva pogođena gola, a utakmicu je pratilo 80-tak gledatelja.

4. županijska nogometna liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica počinje 22. kolovoza, kada se u 1. kolu u Slatini igra županijski derbi između Slatine i Suhopolja, a Pitomača gostuje u Čazmi.
(df, mf/Foto: D. Fišli)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button